Aftrap Ulvenhouts Carnaval 9 november 2013

 JEUGDPROGRAMMA
Om 19.11 uur worden de nieuwe Jeugdprins(es) en de Jeugdraad bekend gemaakt. Dan zal eindelijk duidelijk worden of de al wekenlang gonzende geruchten kloppen. Aansluitend kun je weer genieten van de zinderende talentenshow Ulvenhout’s got Talent. Hier zal onze eigen jeugd zijn muzikale en andere verrassende kunsten tonen.  Er is overigens nog plaats voor acts. Wil je dus meedoen, schrijf je dan in via talent@bosuilendorp.nl.
Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en alle andere geïnteresseerden: zijn jullie ook zo benieuwd naar het Ulvenhoutse talent? Kom dan naar Ulvenhout’s got Talent. De zaal gaat open om 18:30 uur, de show start om 19:00 uur, en de prijsuitreiking zal rond 21:00 uur plaatsvinden.

EN DAN…
Na afsluiting van het programma voor de jeugd is het om 21:11 uur weer tijd voor Ulvenhouts eigen Meezingfestijn, dat in de loop der jaren ook wel bekend is komen te staan als het ‘feest der verbroedering’.  De formule is simpel: in karaokestijl worden songteksten gepresenteerd. Zangers/zangeressen op het podium zingen uit volle borst mee,  natuurlijk ondersteund door het aanwezige publiek en onder leiding van de altijd enthousiaste en doorgewinterde presentator Niek Roovers.
111 minuten lang meezingers in de Pekhoeve. Er zijn overigens nog een paar plekken beschikbaar voor acts! Aanmelden kan via meezingen@bosuilendorp.nl.  Het staat iedereen vrij een eigen nummer te kiezen. Voor wie inspiratie nodig heeft, zullen we een lijst met suggesties op onze website plaatsen.
Het Meezingfestijn zal tijdig worden afgerond voor de presentatie van de Prins en zijn gevolg om 23:11.
Daarna ‘geve we er un (disco)draoi an’. In de tot café omgebouwde Pekhoeve zal onze DJ namelijk een selectie opzwepende klassiekers uit de jaren ’80 en ’90 ‘draoien’. Schakel dus vooral tijdig opa’s/oma’s of andere familieleden in om 9 november te komen oppassen! Dan kunnen jullie gezellig een biertje komen drinken en lekker swingen in eigen dorp. Verkleden – al dan niet passend bij het thema – mag, maar hoeft natuurlijk niet per se.
We zien je op 09-11-13 in De Pekhoeve!