De Bosuilenspiegel: Terugblik en nieuwjaarswens Prins Ad XVI

Een nieuw jaar… Wat het gaat brengen? Dat witte we natuurlijk nog nie. Ik kan alleen maar hopen dat het jullie, en iedereen die jullie lief is, veel goeds mag brengen. Dat wens ik jullie vanaf deze plaats in jullie eigen Weekblad dan ook  van harte toe.

Wat Carnaval betreft, heb ik er alle vertrouwen in dat we er samen weer een fantastisch feest voor jong en oud van zullen maken in ons geliefde Bosuilendorp. Ik ben blij en trots dat ik jullie voor de derde keer voor mag gaan in dit geweldige festijn en heb er heel veel zin in!

We hebben van een aantal mensen afscheid moeten nemen, waaronder onze voorzitter Frank Husson. Maar gelukkig kunnen we ook een aantal nieuwe gezichten verwelkomen, zoals mijn nieuwe Raadslid Vivi.

Onze kersverse Jeugdprinses Janne Vester heeft ook een aantal nieuwe leden tot haar Jeugdraad zien toetreden. Fantastisch dat de Bosuilse jeugd zo  bij Carnaval betrokken is! Dat moeten we vooral zo zien te houden, want daarmee garanderen we de toekomst van het Bosuilse Carnaval.

Bosuilendorp heeft dit Carnavalsseizoen verder een nieuwe Gulle Gouden Uil….: Steverink Makelaardij. De afnemende subsidies en het Carnavalesk jubileum (55 jaar) in 2021 maken dat de rol van sponsoren voor het Bosuilse Carnaval steeds belangrijker wordt. Ik ben hen dan ook zeer dankbaar voor hun steun.

De optocht belooft voor 2018 veel goeds dankzij een anonieme gulle gever. De persoon in kwestie wil wagenbouwers graag stimuleren en heeft maar liefst € 1.000,- (jawel: DUIZEND euro) beschikbaar gesteld voor bouwende optochtdeelnemers om zo bij te dragen aan een waardige Carnavalsoptocht.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de optocht? Doe dat dan alsnog. Wagenbouwers kunnen zich tot uiterlijk twee weken voor de optocht inschrijven. Voor het inschrijfformulier en de voorwaarden kun je terecht op onze website: www.bosuilendorp.nl. Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar optocht@bosuilendorp, of geef het af bij Petra de Meulder, Slotlaan 31 te Ulvenhout. Ik ben benieuwd wat ik tijdens het défilé aan het Dorpsplein allemaal voorbij ga zien komen. Jullie komen toch ook allemaal kijken op zondag 11 februari?!

 

Lieve Bosuilen en Bosuilinnen, rest mij voor nu niets anders dan jullie een hele fijne jaarwisseling toe te wensen. Ik hoop jullie allemaal te zien op Jeugdland bij de Nieuwjaarsborrel  van de Dorpsraad Ulvenhout op zondag 7 januari 2018. Ik kan het Nieuwjaarsconcert van Harmonie “Constantia” dat daaraan voorafgaat overigens ook van harte aanbevelen. Graag tot ziens in het nieuwe jaar!