Laatste kans: Jouw ontwerp op de voorkant?

Staat jouw ontwerp dit Carnavalsseizoen op de voorkant van de Uilenroep? Stuur je ontwerp vóór 10 december in en dan zou dat zou zo maar kunnen! De Uilenroep is de Carnavalskrant van ons mooie Bosuilendorp. 2015-01-30 WNG Dirk en Paul met hun klasgenoten webVorig jaar organiseerde de Stichting Ulvenhouts Carnaval, kortweg S.U.C, voor het eerst een ontwerpwedstrijd voor de omslag. Het jonge, creatieve duo Dirk en Paul Huijben mocht zich de trotse winnaar noemen. Deze aanpak is zo goed bevallen, dat de S.U.C ook dit jaar een competitie uitschrijft voor het illustreren van de voorkant van de Uilenroep. Jong en oud mag meedoen. Ontwerpen kunnen tot uiterlijk 10 december worden ingeleverd.

LAATSTE KANS OP EEUWIGE ROEM….
Heb je er altijd van gedroomd om een van jouw ontwerpen op de voorkant van een tijdschrift terug te zien en zo je creatieve talenten met de wereld te delen? De ontwerpwedstrijd voor de Uilenroep is een uitgelezen kans om eeuwige roem te vergaren! De gratis Carnavalskrant van Bosuilendorp wordt twee weken voor Carnaval namelijk in een oplage van 2.200 exemplaren huis-aan-huis verspreid door heel Ulvenhout.

De Uilenroep brengt nieuwtjes van de Prins en zijn Gevolg. Bouwclubs en Carnavalsverenigingen vertellen over zichzelf. En natuurlijk bevat de Uilenroep ook het volledige Carnavalsprogramma.

Dit jaar is een jubileumjaar voor de S.U.C, zij het geen carnavalesk jubileum. De Elfde van de Elfde was de aftrap voor het 50ste Bosuilse Carnaval. De Uilenroep 2016 wordt daarmee dus vast en zeker een collector’s item! Reden te meer om mee te doen aan deze wedstrijd!

SPECIFICATIES ONTWERPEN
Wat maakt een goede voorkant? Het is de blikvanger van de Uilenroep, die lezers moet aanzetten om de krant open te slaan en van voor tot achter te lezen. Zorg in elk geval dat de NAAM van de krant duidelijk herkenbaar is. En laat het MOTTO van dit jaar, “We gaon veur goud”, terugkomen in je ontwerp. Verder mag je je fantasie de vrije loop laten. Het Carnavalsfeest en ons mooie dorp bieden je vast meer dan genoeg inspiratie. Dus ga snel aan de slag: verras, prikkel en daag uit tot lezen!

Ontwerpen dienen A4 formaat (portret) te hebben. Je kunt je inzending inleveren via secretariaat@bosuilendorp.nl, of afgeven op de Pennendijk 21 in Ulvenhout onder vermelding van je naam, contactgegevens en – als je onder de 16 bent – je leeftijd.  Je ontwerp moet uiterlijk 10 december 2015 binnen zijn.

KEUZE WINNENDE ONTWERP
Een vakkundige jury zal zich over de ontwerpen buigen en de winnaar kiezen. Door mee te doen, geef je de S.U.C toestemming om je ontwerp vrij van rechten te gebruiken. Het winnende ontwerp zal prijken op de voorkant van de Uilenroep 2016. Daarnaast wordt de winnaar uitgenodigd voor de Prinsenbrunch op Carnavalszaterdag.