HÉÉt van de Naold: CV de Herries gaat ook voor goud dit jaar

2015-12-01 CV de Herries watermerkEigenlijk gaan de leden van CV de Herries ieder jaar voor goud, maar dit jaar speciaal, gezien het motto van dit jaar in het Bosuilendorp. Wat ze met de optocht gaan doen, daarover hullen zij zich in stilzwijgen, want volgens een van de woordvoerders geldt nog steeds: spreken is zilver en zwijgen is goud…..

CV de Herries, een prima Carnavalsvereniging die niet meer is weg te denken met het Carnaval in het Bosuilendorp. Volgend jaar staat het 10-jarig bestaan van CV de Herries op het programma; een mooie mijlpaal ligt dus in het verschiet. Een Carnavalsvereniging met een prima mix van jong en oud, waarbij de grote kids, als de plannen serieuze vormen gaan krijgen, dit jaar mee gaan bouwen aan de wagen.

Terugkijkend naar het verleden, draaide CV de Herries als groep mee in de top vijf van de groepen, met uitschieters naar boven (denk aan de eerste prijs met het Gospelkoor) en ook een enkele keer naar beneden (dit met een 9e plaats toen ze UVV kampioen lieten zijn).

In de jaren dat de CV een wagen bouwde, was de score steeds verdienstelijk te noemen. CV de Herries, een Carnavalsvereniging die ook buiten het Carnaval actief is: feesten met Koningsdag, bij UTV, tijdens Oud en Nieuw… Ze weten er wel raad mee.

Beste Bosuilen en Bosuilinnen, laat u verrassen door CV de Herries met het komende Carnaval! Daarop aansluitend luidt het statement van de Herries voor 2016: Met de Herries op het bal, een gouwe Carnaval!