CV Leedies Oonlie organiseert Halfvasten

Zin in een feestje? Dan zit je bij Leedies Oonlie goed! Dat belooft dus wat voor 18 maart a.s. 
Dit jaar krijgt Halfvasten onder hun  bezielende leiding op Jeugdland namelijk een nieuw elan met de Bosuilse versie van The Masked Singer. De voorbereiding lôôpt op rollekes.

Wees erbij en maak het mee!
Wie gaan er met Halfvasten onherkenbaar verkleed zingen? Misschien wel iemand uit jouw eigen vereniging… Druk uitoefenen om erachter te komen wie 18 maart meedoen heeft geen zin, want geheimhouding is contractueel vastgelegd op straffe van flinke geldboetes.
Naast vier Masked Singers kun je met Halfvasten van nog drie acts genieten. En natuurlijk wordt die avond ook zoals gebruikelijk het prijzengeld aan de winnaars van de Bosuilse Optocht uitgedeeld.

Motto…..
18 maart wordt ook het nieuwe Bosuilse carnavalsmotto bekend gemaakt. Heb jij een idee voor een leuk motto voor het komende carnavalsseizoen? Geef het uiterlijk 11 maart, 23.11 uur door via secretariaat@bosuilendorp.

Als jouw motto gekozen wordt, mag jij je een jaar lang Mottomanneke of Mottovrouwke noemen. Je motto zal dan o.a. op het Bosuilse carnavalsembleem prijken. En natuurlijk wordt het de leidraad voor de Bosuilse Optocht volgend jaar.

Tot ziens met Halfvasten op 18 maart v.a. 20.30 uur in Taveerne Jeugdland.