Gouden Uitblinkers 2022


De Gouden Uitblinker zag het daglicht onder Prins Boelo XIV (2010-2012). Sindsdien wordt deze onderscheiding in principe maximaal drie keer per jaar uitgereikt aan een persoon die iets bijzonders gedaan heeft voor het Bosuils Carnaval of voor de Prins. In principe, want dit jaar benoemde Prins Joep XVII maar liefst vier Gouden Uitblinkers.

Mariëtte Moors


De eerste Gouden Uitblinker was vrijdag 25 februari voor Mariëtte Moors. Aan het eind van de carnavalsviering in de Laurentiuskerk kreeg zij de onderscheiding omdat zij al jaren een stille kracht achter de schermen is in Bosuilendorp.

 

Heidi van Dijke


Zaterdag 26 februari kreeg Heidi van Dijke de Gouden Uitblinker van Prins Joep bij het Bosuils buffet. Ze ontving deze vanwege haar PR- en communicatieactiviteiten voor het Bosuilse Carnaval, inclusief de Uilenroep.

 

Monika Huijben (l) en Miranda Goosen

Dinsdagavond 1 maart, tenslotte, kregen Miranda Goosen en Monika Huijben vlak voor de Jeugdraad afscheid nam beiden een Gouden Uitblinker. Zij begeleiden al jaren de Jeugdraad. En iedereen weet dat de jeugd de toekomst heeft! Dat geldt zeker ook voor het Bosuilse Carnaval.