Publicatie Jubileumboek 55 jaar Carnaval in Bosuilendorp uitgesteld

Zoals jullie weten, zijn we bezig met het maken van een jubileumboek over 55 jaar Carnaval. We hadden gehoopt dat we dit met Halfvasten konden publiceren. Er is echter ontzettend veel te beschrijven en we zijn bij het samenstellen van het boek op veel nieuwe informatie gestuit. Omdat we er natuurlijk wel een mooi samenhangend geheel van willen ‘maoke’, hebben we er daarom voor gekozen om publicatie van het boek uit te stellen tot een nader bekend te maken moment. Iedereen die al een voucher voor het jubileumboek heeft aangeschaft, wordt binnenkort persoonlijk benaderd….. 

55 jaar Bosuilse carnavalsgeschiedenis vastleggen is een superleuke, maar grote klus. Na maanden spitten, feiten en foto’s verzamelen, (her)schrijven, controleren en redigeren, zijn we nu aan het vormgeven. Tegelijkertijd zijn we bezig met het verwerken van de feedback van enkele Bosuilen die we bereid hebben gevonden om de conceptteksten voor het jubileumboek boek kritisch na te lezen.

We krijgen maar één kans om het goed te doen. Daarom vragen we jullie begrip voor uitstel van publicatie van dit historische werk. We beloven jullie: we maoke ut goed; het eindresultaat zal het wachten waard zijn.

We verwachten met een week of twee contact op te hebben kunnen nemen met Bosuilen die een voucher voor het boek hebben aangeschaft. Mocht je na Pasen nog niets van ons gehoord hebben, neem dan zelf even contact op met secretariaat@bosuilendorp.nl.