Jeugddisco en JUMP in Bosuilendorp groot succes!

   
Afgelopen vrijdag vonden in Carnavalspaleis de Pekhoeve diverse evenementen voor de jeugd plaats….

Om 19:00 werd begonnen met de jeugddisco voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Met zo’n 80 energieke en dansende carnavalsvierders was het tot een uurtje of 21:00 volle bak feest onder begeleiding van DJ V.I.C. Sounds. Door de organisatie was er voor wat versnaperingen en drinken gezorgd, zodat het de kinderen aan niks te kort kwam. Dank aan alle vrijwilligers die dit wederom weer mogelijk hebben gemaakt.

Daarna kon men zich opmaken voor de tweede carnavalseditie van JUMP. Dit evenement voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar is na het grote succes van vorig jaar al bijna niet meer weg te denken uit het Bosuilse carnavalsprogramma. Op dit uitverkochte evenement (de 400 kaarten waren binnen no-time de deur uit) kwamen ook dit keer weer bezoekers van ver buiten het Bosuilendorp af.

Bovenstaande zorgde ervoor dat de organisatie er alles aan gelegen was om er dit jaar weer een paar extra scheppen bovenop te doen. In chronologische volgorde begaven V.I.C. Sounds, Grens&Loos, The After Party en The Trouble Team zich naar het podium om een geweldig optreden neer te zetten. Licht en geluid waren weer in vertrouwde handen van JG Sound & Vision. Wij bedanken alle bezoekers voor hun meegebrachte energie, enthousiasme en gezelligheid! Een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die bijdrage hebben geleverd aan deze mooie avond.