Jeugdcarnaval in Bosuilendorp op vrijdagavond

Met dit willen we jullie informeren over, en uitnodigen voor de activiteiten die Stichting Ulvenhouts Carnaval ook dit jaar voor de jeugd organiseert in het Bosuilendorp op vrijdagavond.

Van 19:00 tot 21:00 uur vindt als gebruikelijk de jeugddisco plaats in onze Carnavalstempel De Pekhoeve. De DJ is al geregeld en hij gaat ervoor zorgen dat de jeugd van groep 6 tot 12 jaar weer lekker kan springen voor NAC of een willekeurig andere voetbalclub.

Daarna zal van 21:30 tot 01:30 uur het evenement JUMP plaatsvinden…..
wederom in De Pekhoeve. Dit feest is voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar.  Hiervoor kunnen van tevoren kaartjes worden gekocht. De voorverkoop vindt plaats op vrijdag 1 februari van 16:00 – 17:30 uur bij Taveerne Jeugdland. Mochten er daarna nog kaarten zijn (vorig jaar was het evenement een week voor Carnaval al uitverkocht), dan kunnen deze gekocht worden bij de Flamingobar en Taveerne Jeugdland.

Wij willen graag een nog breder en gevarieerder aanbod aan activiteiten voor de jeugd faciliteren met Carnaval. Hierbij kun jij ons helpen! Heb je leutige ideeën en wil je deze met ons delen? Dan kun je dit als volgt doen. Stuur een e-mailtje naar tienersbosuilendorp@gmail.com  via Instagram: reporter_bosuilendorp, of gebruik Messenger op onze Facebookpagina.