2 februari start verkoop Sauwelkaarten Flamingobar

De geschiedenis van het Bosuilse sauwelen gaat terug naar eind jaren ’70. Ruim 40 jaar sauwelen heeft al heel wat mooie avonden opgeleverd. Dit jaar komen daar weer twee prachtige avonden bij! Op 22 en 23 februari wordt De Pekhoeve weer omgebouwd tot het Bosuils theater van de lach. Twee avonden waar sauwelaars en acts van eigen bodem weer voor de nodige lachsalvo’s zullen zorgen.  

De recente geschiedenis van het Ulvenhoutse sauwelen kent een breed scala aan sauwelaars. Veelal mannen, dat moet gezegd, maar de laatste tien jaar hebben zo’n 20 verschillende sauwelaars de ton bestegen. En dit jaar komt daar weer een nieuwe naam bij….
Veel details mogen we hierover nog niet prijsgeven, maar het sauwelen is deze persoon met de paplepel ingegoten. De vader van dit aanstormend talent heeft al aan tien eerdere edities van het sauwelen meegedaan. Familiaire connecties tussen sauwelaars zijn geen nieuw fenomeen. Zo is er de moeder-zoonrelatie Laurien en Freek Heemskerk, maar hebben ook vader en zoon Mechel en Stevy Verheijen beiden in de sauwelton gestaan. Het moet dus haast een kwestie van tijd zijn voordat we Reinieren-junior, Schetters-junior, van Aert-junior of van Gils-junior in de ton mogen verwelkomen.

Naast bovengenoemde debutant zal nog een aantal sauwelaars de aanwezigen van de nodige buikpijn gaan voorzien. Op moment van ter perse gaan worden de laatste onderhandelingen met de potentiële deelnemers gevoerd. Struikelblok is zoals elk jaar de kilometervergoeding, maar volgens de sauwelcommissie is het slechts een formaliteit. Blijf dit weekblad volgen zodat u als eerste van het laatste nieuws op de hoogte bent.

Traditiegetrouw is er een grote run op kaarten. Op zaterdag 2 februari zal de verkoop starten. De eerste kaarten zijn te verkrijgen tussen 10:00-13:00 bij de Flamingobar. Na deze voorverkoop zullen de tickets eveneens te verkrijgen zijn in de Flamingobar, alwaar een pilsje altijd goed smaakt! Wees er snel bij want op=op! Een kaart kost slechts € 12,50. We zien u graag 22 of 23 februari in De Pekhoeve! Tot sauwels.