De Bosuilenspiegel: Bob Melisse

In aanloop naar het Bosuilse Carnaval 2019,  waar alles een beetje deur me-kaor loopt, deze week een portret van Bob Melisse, sinds dit jaar Raadslid. Een Raadslid getogen in het Bosuilendorp, die er heel veel zin in heeft om er gedurende het Carnavalsseizoen een mooi feest van te maken met de Bosuilen en Bosuilinnen.

Als Raadslid treedt Bob in de voetsporen van zijn ouders, die in het verleden ook Raadslid waren. Voor de leden van CV de Boereknuppels, waar Bob als sinds 1991 lid van is, kwam het bericht dat Bob Raadslid werd uit de hoge hoed, aangezien hij op de 11e van de 11e gedurende de avond ineens “verdwenen” was. Al gauw ging het gerucht binnen CV de Boereknuppels dat hij die avond zou worden gepresenteerd als de nieuwe Prins van het Bosuilendorp. Maar nee hoor, Bob kwam stralend het podium op toen hij als Raadslid werd gepresenteerd.

De keuze om Raadslid te worden….
is een eigen keuze geeft Bob aan. Het vuurtje om Raadslid te worden, is gaan wakkeren tijdens de bijeenkomst over de toekomst van Carnaval in Ulvenhout. Bob ziet graag dat Carnaval in Ulvenhout goed wordt gevierd en behouden blijft voor de toekomst. Hij vindt het dan ook geweldig om te zien dat enkele jeugdverenigingen zijn gestart met het bouwen van Carnavalswagens. Om hier verder op door te pakken, is Bob ook al redelijk wat jaren druk doende met de ontwikkelingen rondom de bouwloods om er voor te zorgen dat er tot in lengte van jaren Carnavalswagens kunnen worden gebouwd in het Bosuilendorp.

Richting de toekomst blikt Bob ook terug op het voor de jeugd georganiseerde Stuiterbal van vorig jaar, dat met de eerste editie gelijk een voltreffer was. Bob geeft verder aan als motivatie voor zijn keuze om Raadslid te worden, dat hij graag ook Carnaval eens wil meemaken vanaf de kant van de Prins en zijn gevolg. Dit ook ten aanzien van de vele activiteiten die de S.U.C daarbij op het programma heeft, bijvoorbeeld het bezoek op Carnavalsdonderdag aan de Blauwe Kamer  en op vrijdag het Scholencarnaval. En niet te vergeten het Prinsengeburenbal op zaterdag 12 januari 2019.

Er met zijn allen een geweldig Carnavalsseizoen van maken, daar gaat Bob voor.