Elfde van de Elfde viering op 10 november


Het aftellen is begonnen! Nog even en het is weer de Elfde van de Elfde. Zolang kunnen we natuurlijk niet wachten, dus vieren we het “al” op de Tiende van de Elfde in Taveerne Jeugdland. We zouden het leuk vinden als jullie hier ook bij zijn. Carnaval is tenslotte een feest van alle Bosuilen!

Dit jaar is er ook nog eens een bijzondere gebeurtenis: Bosuilendorp krijgt een nieuwe Prins. Wie zal het zijn? Heb je een vermoeden, dan kun je een gokje wagen door het formuliertje in te vullen dat al op verschillenden plaatsen in Ulvenhout te verkrijgen is. Ook op Taveerne Jeugdland zal dit tijdens de Elfde van de Elfde viering worden uitgedeeld. Lever het 10 november voor 22.30 uur in en wie weet win jij 11 Ulfjes!

Uiteraard wordt deze avond ook de Raad van Elf gepresenteerd.
Zal deze geheel nieuw zijn? Zitten er nog Raadsleden in die het al jaren doen? Of misschien ‘alles deur me-kaor’!?

Het wordt hoe dan ook een avond vol verrassingen! Kom dus 10 november naar Taveerne Jeugdland. We starten om 19.11 uur met de bekendmaking van de nieuwe Jeugdprins(es) en Jeugdraad. Aansluitend vindt Ulvenhout’s Got Talent plaats. Vanaf 21.11 uur is het Party Time met medewerking van Schoefel FM en om 23.11 uur maken we de nieuwe Prins en zijn gevolg bekend.

Zorg dat je er 10 november bij bent!