De Bosuilenspiegel: Silvian Diepstraten

Net voor Carnaval nog eventjes in de Bosuilenspiegel mogen kijken.

Ik ben Silvian Diepstraten, sta positief in het leven en heb inderdaad gelukkig nog even de tijd gehad om in de Bosuilenspiegel te mogen kijken. Ja, het is een druk programma zo net voor de Carnaval. In de avonden en weekenden de D2 van UVV trainen en leiden naar goede prestaties. En verder doordeweeks naar Avans Hogescholen voor mijn opleiding Small Business and Retail Management en dat kost de nodige tijd. Vanuit deze school ben ik ook bezig met het opstarten van een eigen bedrijf E-Bon, dit samen met een paar studiegenoten. Mooi om te zien dat ik daarbij Ron Peerenboom van de Raad van Elf als coach heb.

Ja die Raad van Elf, hoe is dat nu begonnen?…. Twee jaar geleden heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben op Prins Ad XVI afgestapt en hem verteld dat die Raad van Elf wel iets voor mij zou zijn. Na wat heen en weer overleggen, ook met het thuisfront, en na een keer een Raadsvergadering te hebben bijgewoond, kreeg ik groen licht. Op voorwaarde dat ook Niels van Dongen werd gevraagd om bij de Raad te komen.  En ook dat kwam voor de bakker.

Ja beste Bosuilen en Bosuilinnen, ik heb er zin in om er samen met jullie weer iets moois van te maken met het Carnaval in het Bosuilendorp. Vroeger het Carnaval meegekregen in Boemeldonck en vanaf 2003 Carnaval uitgerold in het mooie Bosuilendorp met af en toe een uitstapje naar Boemeldonck. Carnaval is een mooi feest, met goede muziek en goed verklede mensen. Alle elementen van de vorige zin zijn wel van toepassing op mij. Ik houd wel van een goed feest en van goede kleding heb ik wel wat verstand aangezien ik buiten de Carnavalsperiode mooie maatpakken verkoop in Breda. Ook van muziek weet ik wel het nodige, aangezien ik door het jaar heen regelmatig als DJ de nodige feesten van muziek mag voorzien. Maar het gekke is dat ik tijdens de Carnavalsdagen de draaitafels eigenlijk niet mis.

Al met al ben ik, ook gezien de positieve ervaringen van vorig jaar, er klaar voor om er geweldige Carnavalsdagen van te maken. Een carnavaleske groet van mij, tot snel.