Optocht Bosuilendorp 2017: inschrijven kan nog!

Nog maar 1,5 week en Carnaval barst weer los. Met natuurlijk op zondag 26 februari de optocht in Bosuilendorp. En dur zit al schot in, want er wordt druk gebouwd en geknutseld aan de mooiste creaties voor de optocht. Een aantal inschrijvingen is al binnen, maar er kunnen natuurlijk altijd meer mensen bij. Wagens kunnen zich overigens helaas niet meer inschrijven. Het inschrijfformulier kun je vinden op www.bosuilendorp.nl.

Hieronder vind je de inschrijvingen die tot nu toe zijn binnengekomen, weergegeven in willekeurige volgorde (dus niet in optochtvolgorde)…..

De kinderoptocht:
1          CV De Beestenbende
2          CV De Dobbers
3          CV YEKI
4          De Frozen Klokke-bijtjes

De volwassenenoptocht
1          CV Steekvlam
2          C.V. Leedies Oonlie
3          C.V. Anoniem
4          Gouwe Vrouwe
5          C.V. De Gehaktballen
6          De Nopkes
7          Laurin Heemskerk-Stevens
8          CV de Laontjes
9          CV uit ut gareel
10        CV Een Hoop Flauwekul
11        CV Nadorst
12        De Sisters
13        CV Anjoymaar

Je kunt je dus nog steeds inschrijven. Vul het inschrijfformulier in en mail het naar optocht@bosuilendorp.nl. Zondagochtend, voor de optocht, kan er ook nog ingeschreven worden. Helaas geldt dit niet voor wagens. Zij kunnen nu al niet meer inschrijven. Zoals eerder gecommuniceerd, dienden deze twee weken voor de optocht ingeschreven te zijn i.v.m. met verzekeringen.

We hopen natuurlijk ook op een hoop publiek. Opstellen doen we om 13:00 uur bij molen De Korenbloem aan de Molenstraat. Om 14:00 uur start daar de optocht. De route is net als andere jaren: Boonakker, Slotlaan, Markdal en Dorpstraat. Met Hotspot op het Dorpsplein met defilé door Prins Ad XVI. We zien jullie allemaal graag op zondag 26 februari, als toeschouwer of als deelnemer.