Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout 22 – 24 januari 2016

2015-12-09 voorkant Uilenroep Kenny Vuijk 2Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. 22, 23 en 24 januari kunnen alle Bosuilen één van de vele vrijwilligers aan de deur verwachten. De bezorgers zijn onder andere herkenbaar aan de felgroene tas die ze bij zich hebben. De Uilenroep van dit jaar is overigens een heus collector’s item, want dit jaar wordt in het Bosuilendorp voor de 50ste keer Carnaval gevierd.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 januari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit kan ook ’s avonds gebeuren……Misschien wordt er dus iets later aangebeld dan u gewend bent. Doet u de deur alstublieft tóch open! Het is goed volk, met een missie: u op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt in het dorp tijdens Carnaval.

Lees de artikelen van de vele verenigingen die het Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprinses en hun gevolgen. Ook vindt u natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma, zodat u precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is met Carnaval in het Bosuilendorp. En in de periode daarvoor trouwens, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 29 en 30 januari.

Mocht u nog interesse hebben om een Sauwelavond bij te wonen, haast u zich dan. De kaarten voor zaterdag zijn namelijk al uitverkocht en voor vrijdag zijn nog maximaal 25 kaarten beschikbaar. Vanaf woensdag 13 januari zijn de Sauwelkaarten exclusief te koop bij patisserie Maré (open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag).

U ziet, u mag deze krant niet missen. Veel leesplezier alvast!!!