HÉÉt van de Naold: Jonge wagenbouwer wil verdere impuls geven aan Carnaval Bosuilendorp

2016-01-10 foto corne van peer
Ja, dat is wat Corné van Peer wil, en dan met name een impuls geven aan het bouwen van Carnavalswagens door de jeugd in het Bosuilendorp. Dit jaar is hij lid geworden van CV Anoniem en is hij ieder uur dat hij vrij is aan het bouwen aan de carnavalswagen van deze CV.

De eerste gesprekken daartoe zijn gevoerd tijdens de Kermisdagen in Ulvenhout. Corné en zijn ouders raakten in gesprek met Mark Klein en Nicky Verheijen van CV Anoniem en zie daar, CV Anoniem zag er wel brood in om de jeugd de kans geven om mee te bouwen…..
Corné, die al een aantal jaren met de kinderoptocht meedeed en daar een aantal mooie resultaten boekte, heeft ook een visie. In het interview gaf hij aan dat het bijvoorbeeld mooi zou zijn dat de kinderen die de Jeugdraad verlaten, zich verenigen om te gaan bouwen. Dit ziet hij als een mooie uitdaging. Ook dat de kinderen die nu met de Kinderoptocht meedoen, later hun talenten ook inzetten voor de grote optocht in het Bosuilendorp. Verder gaf Corné aan dat hij zich ook zorgen maakt over de beschikbaarheid van de bouwlocaties. Dit zeker gezien de ontwikkelingen met de huidige oude Brandweerkazerne.

Al met al mooi om te zien dat een jonge wagenbouwer zich inzet voor het Carnaval in het Bosuilendorp, dit tezamen met een bestaande Carnavalsvereniging, in dit geval CV Anoniem. Corné wenst een ieder een goede voorbereiding naar het Carnaval toe alsmede supergezellige Carnavalsdagen