Wie is jouw Prins(es)?

2015-09-25 aankondiging grand Bal MasqueS.U.C: We gaon veur goud

Wie is jouw Prins(es) de Elfde van de Elfde?

Zaterdagavond 14 november vindt in De Pekhoeve in Ulvenhout de aftrap van het Carnavalsseizoen 2015 – 2016 in Bosuilendorp plaats. Onder andere met een grand Bal Masqué met als thema: Wie is jouw Prins(es)?
Een thema met een dubbele betekenis…..

Niet alleen gaan de feestvierders 14 november gemaskerd. Ook vindt die avond de ontmaskering van de nieuwe Prins Carnaval van Bosuilendorp plaats. Het wordt een evenement dat zijn weerga niet kent; een avond met een gouden randje.

De Elfde van de Elfde 2015 vieren we 50 jaar Carnaval in Bosuilendorp. Niet voor niets is als motto dit jaar gekozen voor “We gaon veur goud”. Zo’n jubileum moet natuurlijk op passende wijze gevierd worden. En daar wil jij vast bij zijn. Iedereen uit ons dorp die dicht bij huis een gezellig avondje uit wil, is van harte welkom om aan dit gemaskerd bal deel te nemen. Ook dorpsgenoten die misschien (nog) geen verstokt Carnavalsvierder zijn. Zorg dus dat je 14 november vrijhoudt! Er zal beslist nog lang nagepraat worden over deze avond… Houd je Weekblad de komende tijd goed in de gaten voor meer informatie over het gemaskerd bal en andere activiteiten in het kader van de Elfde van de Elfde viering.

EN WIE WORDT ONZE PRINS?

Zoals bekend heeft Prins Keeskènze XV zijn steek afgezet na Bosuilendorp drie jaar te zijn voorgegaan tijdens Carnaval. De Elfde van de Elfde zal er dus een nieuwe Prins aan Bosuilendorp worden gepresenteerd. Ken jij een goede kandidaat? Laat het ons dan weten. Stuur de naam van je kandidaat naar: secretariaat@bosuilendorp.nl.