Mooie slotdagen Bosuils Carnaval

Prima Catwalk-maandag
Na het bezoek aan BaronieTV was het maandagmiddag 20 februari tijd voor het Dobbertjesbal in de Pekhoeve. ’s Avonds konden daar degenen die dat wilden de Catwalk op om de Bosuilen en Bosuilinnen te trakteren op geweldige optredens. Er werd hier gretig gebruik van gemaakt. De afwisseling was prima, de sfeer was goed, en zo verliep de avond op rollekes….. 

Uitblinker
Tot zijn grote verrassing kreeg Adjudant Bob tijdens Natte Dinsdagmiddag een Uitblinker van Prins Nillus. Bob is als Adjudant degene die in principe het overzicht van alle medailles en onderscheidingen heeft, maar dit was toch even mooi langs hem heen gegaan.

 

 

 

 

Carnavalsdinsdag
Na de geslaagde Natte Dinsdagmiddag, het gezellige Nondeduveltjes-bal en de Uilenverbranding was de tijd aangebroken om afscheid te nemen van Carnaval 2023. In de Flamingobar werden rond de klok van 21.00 uur Marien, Sem, Kris, Brian, Neeltje en Jeugdprins Floris in het zonnetje gezet omdat zij stoppen bij de Jeugdraad.

 

Afscheid
Daarna kondigde John Vester aan dat hij terugtreedt als secretaris van de S.U.C. Een functie die hij sinds 2007 met veel enthousiasme heeft ingevuld. Mede door zijn bijdrage staat het Carnaval in het Bosuilendorp stevig op de kaart. Een groot applaus voor John.

Hierna was de tijd aangebroken voor het afscheid van Prins Nillus XVIII en zijn Gevolg. Niemand heeft daarbij zijn of haar steek afgezet, hetgeen betekent dat de invulling van de Raad van volgend jaar in principe al vaststaat.

 

Op naar Carnaval 2024!

Haringhappen aswoensdag

Haringhappen aswoensdag