Carnavalsmis, Prinsenbrunch en Uilenbal lôpen op rollekes

Carnavalsmis lôôpt op rollekes

De Carnavalsmis, altijd weer een mooi moment in het drukke Bosuilse Carnavalsprogramma. Vrijdag 17 februari waren weer de nodige Bosuilen en Bosuilinnen naar de Laurentiuskerk gekomen voor een moment van bezinning. Een mis die dit jaar, net als de jaren daarvoor, op rollekes verliep, zoals ook de overdracht van de organisatie van Ingeborg van den Maagdenberg naar Henk van Sasse van Ysselt. Dank aan de mensen van de organisatie, de Laurentiuskerk en Blaaskapel De Bosuilen, die weer voor de muzikale ondersteuning zorgde.

Geslaagde Prinsenbrunch…..

 

Afgelopen zaterdagmiddag, 18 februari, klokslag half een stroomde de Flamingobar gezellig vol voor de jaarlijkse Prinsenbrunch. De organisatie had weer gezorgd voor een prima brunch, waardoor de Bosuilen en Bosuilinnen weer een goede bodem konden leggen voor de carnavalsdagen. Een brunch met ook twee hoogtepunten. Als eerste de benoeming van Joep van den Maagdenberg tot Erelid van de Stichting Ulvenhouts Carnaval, dit voor zijn grote inzet voor het Carnaval in het Bosuilendorp en dat gedurende tal van jaren. Als tweede ontving Carla van Gurp voor haar talrijke activiteiten gedurende  heel wat jaren voor het Carnaval in het Bosuilendorp de Gouden Uitblinker 2023. We kunnen dus wederom weer spreken van een geslaagde Prinsenbrunch

 

Uilenbal

Zaterdagavond was het weer genieten in de Pekhoeve, waar het Uilenbal op het programma stond. Het was gezelligheid troef en de vele Bosuilen en Bosuilinnen hadden het prima naar hun zin. Dansen, de polonaise lopen en gezellig wat bijkletsen, dat gebeurde allemaal. De DJ’s tekenden voor de TOP 55 en de artiest, “Het Feestkanon”, zorgde eveneens voor gezellige meezingers.

De gezelligheid werd dit jaar verhoogd door ’t Bosuilse Cafeetje achterin de Pekhoeve, waar tot in de laatste uurtjes de nodige gasten vertoefden. Op naar volgende editie van het Uilenbal.