Ut lôôpt hier op rollekes

Carnaval in Bosuilendorp lôôpt op rollekes. Dit jaar gaat het net even anders. Twee jaar alternatief Carnaval is aangegrepen om het programma op een aantal punten aan te passen. Toppers zijn gebleven, maar er zijn een aantal nieuwe evenementen toegevoegd. Met € 2,80 voor de gezamenlijke consumptiemunt het Ulfje is het wederom gelukt een biertje te kunnen aanbieden voor een van de laagste prijzen in de regio.

Nieuw dit jaar is Ut Bosuils Cafeetje in de Pekhoeve. Dat wordt op vrijdag 17 februari om 14.11u tijdens de SchoolBelBorrel geopend. De Pekhoeve is dit jaar de locatie waar iedere dag om 14.11u een kindermiddag begint. Terwijl de kinderen zich volop vermaken in de ruime zaal, kunnen ouders terecht in Ut Bosuils Cafeetje. Rond etenstijd is er de mogelijkheid iets te eten te bestellen. De enige uitzondering is de zondag. Dan start om 14.11u de Bosuilse Optocht en vanaf 16.11u is er een grootse Buitenparty op het plein bij de Pekhoeve. De andere kindermiddagen zijn het VLUG-bal (zaterdag), het Dobbertjesbal (maandag ) en het Nondeduveltjesbal (dinsdag)…….

In samenwerking met Gouden Gulle Uil De Plus wordt op optochtzondag, op het Nieuwe Bosuilenplein, voor € 3,33 tussen 11.11u en 14.11u een Bosuilse Brunch aangeboden. Aansluitend is dit een van de Hotspots waar je de optocht kunt bekijken. Prins Nillus XVIII zal hier ook het defilé afnemen.

Zaterdagavond is het op meerdere plekken in het dorp feest, met een topavond in de Pekhoeve. Hier is het Uilebal met de CarnavalsTOP 55. Ook is er een optreden van Het Feestkanon (o.a. bekend van Omroep Brabant).

Op maandagavond is er eveneens een nieuwe activiteit: The Catwalk. In Ut Bosuils Cafeetje wordt een heuse catwalk neergelegd waarop van alles kan gebeuren onder het motto: Laat je verrassen, of verras het publiek!

Maar Carnaval kan natuurlijk niet beginnen zonder het Jeugdsauwelen op vrijdagmiddag 10 februari, en de Bosuilse Sauwelavonden op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari. Op het programma staan verrassende acts rondom de sauwels van de twee bekende Sauwelaars Eric van der Westerlaken en Rogier Schetters. Daarnaast zal een nieuwe Sauwelaar de ton betreden en is er een gastoptreden van Corné Reinieren. De laatste kaarten zijn te koop bij de Flamingobar aan de Dorpstraat in Ulvenhout.

Uiteraard zijn er veel meer activiteiten in de Flamingobar, op Jeugdland en in de Pekhoeve. Kijk hiervoor in onze carnavalskrant De Uilenroep, op www.bosuilendorp en onze socials.

Ut lôôpt op rollekes in Bosuilendorp. Op naar een mooi Carnaval!