Bosuilse vrijdag- en zaterdagavond

Jump! Wederom een geslaagde happening.


De voorbereidingstijd was kort, maar de organisatie is er zeker in geslaagd om van deze editie weer een prima editie te maken. Dit jaar stond in het teken van het lustrum van JUMP. Locatie was de grote zaal van Jeugdland te Ulvenhout. Al voor acht uur stond de eerste jeugd voor de deur in afwachting van een mooie feestavond. Een prima line-up was daar, wat te denken van Gekkenhuys, Matt Ardeo, Grens & Loos en het JUMP DJ Team. Een continu bezoek aan de dansvloer was het gevolg. Ruim 200 kids vonden het allemaal prima, gezellig dansen en lekker weer eens bijpraten. En als de gezelligheid daar is, dan gaat ook de tijd snel voorbij. Al met al dank aan de organisatie en op naar een volgende editie

Bosuilen Blaas Festijn
Vrijdagavond organiseerden De Bosuilen in de Flamingobar de openingsspelen tijdens het Bosuilen Blaas Festijn. De belangstelling was enorm! Voor de eerste opdracht kregen deelnemers een doosje met balletjes omgebonden. In het doosje zat één gat. De pogingen om de balletjes zonder de handen te gebruiken via het gat uit het doosje te laten springen, leverden hilarische taferelen op. Voor de tweede opdracht moest een tekening gemaakt worden met een omgekeerde bril op. Een avond met ouderwetse lol en ouderwets goede muziek. 

Carnavalszaterdagavond met de Foute Uurtjes


 

 

 

Het waren afgelopen zaterdagavond weer prima Foute Uurtjes onder begeleiding van de DJ’s Loars en Schoefeld FM. Meteen bij binnenkomst om 20.11 uur zat de sfeer er al prima in. Mogelijk ook een gevolg van het meezingfestijn Cantus dat einde van de middag was aangevangen. De programma’s liepen mooi in elkaar over. Meezingen, dansen op de tafels, de polonaise in, het ging allemaal vanzelf. Af en toe nam een bezoeker de microfoon om de sfeer extra luister bij te zetten. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Al met al een prima feestavond waarbij de bezoekers ook af en toe een uitstapje maakten naar de naastgelegen taverne, waar het PrePensionadosbal van De Bosuilen werd gehouden. De Foute Uurtjes zijn inmiddels al heel wat jaren een vast onderdeel van de programmering van het Carnaval in Ulvenhout, dus op naar volgend jaar.