Heeft Carnaval in het Bosuilendorp nog toekomst?

Ulvenhout viert dit jaar voor de 53ste keer Carnaval in georganiseerde vorm. 53 jaar feest met ups en downs. Een manier om ‘even weg van de werkelijkheid’ te zijn. Deze rol wordt echter meer en meer ook door andere festivals en feesten ingevuld. Wat betekent dit voor de toekomst van Carnaval in ons dorp? Hoog tijd om eens met elkaar te ‘brainen’! Denk jij met ons mee? Dan zien we je graag 5 oktober a.s. v.a. 19.00 uur in de Flamingobar aan de Dorpstraat in Ulvenhout.

Programma
Jouw inbreng is belangrijk! Kom dus ook langs en denk met ons mee op deze prikkelende avond. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur: inloop en koffie;
19.15 uur: opening en introductie nieuwe voorzitter S.U.C;
19.30 uur: gastspreker Frank Timmers over ‘het spel Carnaval’;
20.30 uur: roulatiecafé – zelf aan de slag aan de hand van stellingen;
21.30 uur: borrel.

Beperkt aantal plaatsen

Het aantal deelnemers is beperkt. Schrijf je dus snel in en bepaal de toekomst van het Bosuilse Carnaval mee. Inschrijven kan via: evenementen@bosuilendorp.nl. Vermeld duidelijk je naam, e-mailadres en – indien van toepassing – de naam van de vereniging/stichting waar je deel van uitmaakt.
Graag tot 5 oktober!

Stichting Ulvenhouts Carnaval