Héét van de Naold

De loods staat mudvol. De wagen zit bijna in het witte papier, de laatste lagen worden hier en daar nog aangebracht en de eerste kleuren zijn op de wagen gezet. Het is een mooi schouwspel. De leden staan op de steiger en helpen elkaar. De planning is dat ze uiterlijk volgende week zondag in de vroege uren de wagen buiten kunnen gaan opbouwen. Hier wordt gewerkt aan een hele mooie carnavalswagen. En het wordt een grote!

Meedoen vinden De Duvels op zich al belangrijk, maar die eerste prijs … Dat zou toch een bekroning zijn van hun vele werk. Al maanden bouwen de leden intensief door. Ze hebben met hun ontwerp ingespeeld op het motto ‘We geve er un draoi aon’ en willen bezoekers van de optocht echt verrassen met hun mooie wagen.

Hun thuisbasis is het Bosuilendorp, maar op Carnavalsmaandag doen ze ook mee met de optocht in Chaam. Het zou toch mooi zijn als ze ook daar een hoge klassering behalen; het liefst de eerste prijs. Maar, geven ze aan, het plezier dat ze beleven aan het bouwen is ook heel belangrijk.

De leden van CV De Duvels wensen iedereen een goed Carnaval. Tot bij de optocht!