Carnaval in het Bosuilendorp is wederom een mooi feest geweest; da ge ut maor wit!

Grote Optocht
Dit jaar was het langs de kant wel fris, maar dat kon de vele deelnemers aan de optocht in het Bosuilendorp niet schelen. Ze haalden alles uit de kast om in te spelen op het thema van dit jaar ‘Da ge ut niet wit’. Het publiek was na afloop tevreden, dit ook vanwege de mooie variatie in de optocht, van individuen tot aan de wagenbouwers. Mooi om te zien dat CV We zijn er-nie dit jaar voor het eerst een Carnavalswagen heeft gebouwd en gelijk is doorgedrongen tot de top van de prijzen. Zij behaalde namelijk een verdienstelijke tweede prijs in de categorie Grote Wagens. Zo zie je maar weer dat de jeugd de toekomst heeft. Hetgeen ook bleek met de Kinderoptocht, waar ook een aantal ouders de jeugd flink heeft gemotiveerd om aan de optocht mee te doen. 

Ouderenmiddag
Steevast op Carnavalsdinsdag in de Pekhoeve. Ook dit jaar wederom een prima sfeer, op de klanken van artiest Riny Marijnissen. Tel daarbij op een biertje of een wijntje, het bezoek van de Prins en zijn gevolg, de Jeugdprinses en haar Jeugdraad, de Sisters en CUS en de middag was weer compleet. Tevreden gezichten ook bij de organisatie van de KBO. Volgend jaar weer agenderen deze middag. 

 

 

 

Gehaktballenmiddag
Ja beste mensen, volgens de archieven volgend jaar het eerste lustrum. Dit jaar is deze middag alweer voor de vierde keer georganiseerd door CV de Gehaktballen, locatie de Flamingobar. Een gezellige drukte was het dit jaar ook weer, met voor ieder kind een cadeautje vanwege het meedoen aan de vele spelletjes, en een snoepzak. De leden van CV de Gehaktballen kijken ook dit jaar weer tevreden terug op deze middag.

 

Afsluiting Carnaval 2018
Een gezellige drukte afgelopen dinsdag bij de Flamingobar, waar ook de Natte Dinsdagmiddag plaatsvond. Het was nog even een paar uurtjes knallen en ja dan was het moment daar… Wie van de Raad zou zijn of haar steek afzetten? Al bekend was dat Prins Ad XVI dit zou doen na drie jaar te hebben gewaakt over het Carnaval in het Bosuilendorp. Verder heeft dinsdag 13 februari Raadslid Niels van Dongen besloten zijn steek af te zetten. Een en ander betekent, dat volgend jaar de Raad weer een nieuw Raadslid tegemoet gaat zien alsmede een nieuwe Prins of Prinses. We gaan het zien op de Elfde van de Elfde.

Voor nu, iedereen bedankt voor weer een geweldig Carnaval!!!