Optocht Bosuilendorp 2018: Inschrijven kan nog!

‘Zien we xxx in 2018 in de optocht terug?’

Nog een paar nachtjes slapen en Carnaval barst weer los! Met natuurlijk op zondag 11 februari de optocht in Bosuilendorp. Er is al een aantal inschrijvingen binnen. Hieronder zijn ze  weergegeven in willekeurige volgorde; dus niet in optochtvolgorde.

De kinderoptocht
CV De Dobbers
CV De gekleurde klokkebeitjes
CV De Beesiesmiks
CV Beestenbende ….

 

‘Zien we xxx in 2018 in de optocht terug?’

De volwassenenoptocht
CV Vlam
CV De Boereknuppels
CV De Duvels
CV We zijn Er-nie
CV Nadorst
CV Uit ut Gareel
CV Alleen
CV De Gehaktballen
CV Een hoop flauwekul
CV Gouwe Vrouwen
CV Kwitnie
CV Timo
CV Uilenpikker
CPO De Nopkes
KeTo plus
Nol en Laurin Heemskerk-Stevens

‘Zien we xxx in 2018 in de optocht terug?’

Er kunnen natuurlijk altijd meer deelnemers bij! Je kunt je nog steeds inschrijven. Het inschrijfformulier kun je vinden op www.bosuilendorp.nl. Vul het in en mail het naar optocht@bosuilendorp.nl. Zondagochtend, voor de optocht, kan ook nog ingeschreven worden.

Helaas geldt dit overigens niet voor wagens. Zij kunnen nu al niet meer inschrijven. Zoals eerder al gecommuniceerd dienen zij twee weken voor de optocht ingeschreven te zijn i.v.m. met verzekeringen.

We hopen natuurlijk ook op een hoop publiek. Opstellen doen we om 13:00 uur; om 14:00 uur starten we. De route is net als andere jaren: Boonakker, Slotlaan, Markdal en Dorpsstraat. Met Hotspot op het Dorpsplein met defilé door Prins Ad XVI.

En voor het geval ge ut nog nie wit: de nieuwe Prinsenwagen wordt voor de optocht, om 13.45 uur, ingezegend/gedoopt. Kom dus op tijd naar het opstellen in de Molenstraat, ter hoogte van molen De Korenbloem.

We zien jullie allemaal graag op zondag 11 februari, als toeschouwer of als deelnemer.