De Bosuilenspiegel: Symen Brockman en Nick Verpaalen

In deze derde aflevering kijken Symen Brockman en Nick Verpaalen, beiden lid van de Jeugdraad, in de Bosuilenspiegel.

Nick

Symen

Al een hele tijd zijn het vrienden van elkaar, Symen en Nick. Ze zitten in groep 6 van de Rosmolen, waar ze het goed naar hun zin hebben. Ze kennen elkaar ook van judo en hebben het Carnavalsvirus van thuis meegekregen. En nu dan samen Carnaval gaan vieren, ja dat is toch wel iets tofs. Voor Symen is het dit jaar het eerste jaar dat hij lid is van de Jeugdraad, voor Nick is het zijn tweede jaar. Dat worden dus leuke dagen met Carnaval.

Naast judo gaat Symen met zijn vader graag met de motor crossen. Hij beleeft daar heel veel plezier aan. Nick houdt het verder bij voetballen bij UVV en is daar de keeper van het elftal. Dus mooi om te zien dat ze beiden sporters zijn.

Nu  ze de Bosuilenspiegel…. mogen kijken, geven Symen en Nick aan dat ze van feesten houden en dat ze met Carnaval hun best gaan doen om samen met zoveel mogelijk Bosuilen en Bosuilinnen en de overige leden van de Jeugdraad een plezierig Carnaval te hebben. Iets verder kijkend in de Bosuilenspiegel geven ze aan dat het toch wel vet is dat je met Carnaval geen school hebt. Je hoeft dan eens minder te luisteren naar de leraren op school en naar de mensen van het thuisfront. Kon het maar altijd Carnaval zijn!

Maar Symen en Nick weten heel goed dat dan mogelijk hun hobby’s en school in gedrang gaan komen. En als Carnaval dan weer voorbij is, dan vinden ze dat wel jammer. Maar eerst zijn er nog genoeg dingen te doen voor Symen en Nick in verband met de voorbereidingen voor Carnaval. Dat is gelukkig al snel nadat het nieuwe jaar van start is gegaan.

Symen en Nick hebben er zin in en wensen de Bosuilen en Bosuilinnen een plezierig Carnaval toe.