De Bosuilenspiegel: Karlijn van den Berg

Last, maar zeker niet least… Nog eenmaal werpt een Raadslid een blik in de Bosuilenspiegel voor Carnaval losbarst in het Bosuilendorp!

Beste Bosuilen en Bosuilinnen,

Voor mij hebben mijn collega-raadsleden al een mooi stukje geschreven voor het krantje, nu is het mijn beurt om mij even voor te stellen: mijn naam is Karlijn van den Berg. Ik ben geboren en getogen in Ulvenhout. Voor mijn studie ben ik even verhuisd naar buiten de dorpsgrens van ons mooie dorp, naar Nijmegen, maar daarna weer snel terug gekeerd! In de familie Van den Berg ben ik niet de enige carnavalsvierder. Mijn broer is lid van Heerenclub Das Proat, mijn vader, Winfried, is schrijver van de Bosuilse carnavalskraker ‘Dur zit schot in’ (die jullie inmiddels al hebben kunnen leren uit een eerdere editie) en mijn moeder is trouwe toeschouwer van de optocht.

Dit is het tweede jaar…. dat ik als raadslid fungeer met mijn duo-raadslid Joep van den Maagdenberg. Vorig jaar is me erg goed bevallen, vandaar dat ik dit jaar weer van de partij ben. Naast dat ik raadslid ben, ben ik ook lid van Leedies Oonlie. Samen met 10 andere leedies draag ik een steentje bij aan de sauwelavonden. Ook dit jaar zijn we van de partij! Zo ook de optocht, waaruit we niet meer weg te denken zijn. Ik verwacht weer een top carnaval. Hopelijk hebben jullie er ook zin in!

Tot in het Bosuilendorp! Alaaf!