Bosuilse sauwelavonden uitverkocht: 6 sauwelaars, 3 acts en 1 afsluiter!

2015-02-06 thom van aert sauwelenDe Bosuilse sauwelavonden die komend weekend in de Pekhoeve in Ulvenhout gehouden worden, waren snel uitverkocht. Ook dit jaar hebben we weer een vol programma, waarbij voor de eerste keer een moeder en haar zoon, weliswaar apart, in de ton gaan. Freek en moeder Laurien zorgen voor deze primeur.

De avond start met de winnaar(s) van het jeugdsauwelen. Zij hebben vrijdagsmiddags dan het jeugdsauwelen gewonnen. Van de begeleiders hoorde ik dat er heel veel kinderen aan mee gaan doen. Waarbij de verwachting is dat ze hier bij om en nabij de 20 sauwelacts hebben. Hier winnen zegt iets over de kwaliteit van de jeugdsauwelaars.

Daarna komen de sauwelaars in de ton. Zoals gezegd Laurien en Freek Heemskerk en Jordi van Gils, Eric van der Westerlaken, Pim van Overloop en Niek Roovers zullen hun sauwel weer naar voren brengen. Daar tussen in zitten de acts van Leedies Oonly, de Boeredobbers en de SUC.

Na het ophalen van de stembriefjes zal oppersauwelaar van 2015, Thom van Aert, zijn opwachting maken. Het mag geen sauwel heten en ook geen act. Wat het wel wordt???????????

Ulvolume en de Bosuilen zorgen ieder voor een avond muzikale ondersteuning. JG Sound en Vision zorgt weer voor de belichting en het geluid, en de dames van de grime, Nicole en Carla, hebben hun handen vol aan de schmink van de meer dan dertig artiesten.

Achter de schermen hebben we onze toneelmeesters Edwin en Michiel, de begeleiding in de artiestenfoyer van Henk en Joep en de regie is in handen van Jos. De SUC helpt de horeca met de bediening en zo zijn er rond de zestig mensen in de weer om u een geweldige sauwelavond te bezorgen.

Dan blijft nog over de presentator. We hebben geprobeerd om hem over te halen in de ton te gaan staan, maar dat doet hij niet. Het presenteren was hem vorig jaar te goed bevallen. Dus Remco Raats is weer de presentator van dienst.

Alles is in gereedheid gebracht om de sauwelavonden te doen slagen. Hoe het wordt, hangt af van onze artiesten. Wij zijn benieuwd!

Tot Sauwels

Jos