HÉÉt van de Naold : CV de Vivo’s weer te bewonderen in de optocht van het Bosuilendorp?

2016-01-03 CV Vivos in vroeger tijden

Ja beste Bosuilen en Bosuilinnen, dat zou misschien wel weer eens kunnen gebeuren in het Nieuwe Jaar, de deelname van CV de Vivo’s aan de optocht hier in het mooie Bosuilendorp. Maar zoals de laatste jaren gebruikelijk is het afwachten of dit plaats gaat vinden….

De huidige leden, te weten Rien van Kuijk en Kees van Hooijdonk, nemen pas kort voor Carnaval het besluit, een besluit dat zelfs genomen kan worden een uur voor de aanvang van de optocht, zoals Rien van Kuijk aangeeft.

CV de Vivo’s, al sinds een zeer lange tijd actief in het Bosuilendorp. De geschiedenis van deze vereniging brengt ons terug naar de jaren zestig en zeventig, alwaar ze als dans- en showorkest in Ulvenhout als wereldberoemd bekend stond.

In 1997 hebben ze als groep eenmalig weer eens opgetreden, waarna CV de Vivo’s eind jaren 90 als groep enkele jaren heeft meegedaan met de optocht. Sinds 2000 heeft CV de Vivo’s nog een dertiental keer meegedaan, deze jaren als duo, met in 2012 een verdienstelijke 6e plaats.

Een prima bijdrage dus van deze Carnavalsvereniging aan het Carnaval in het Bosuilendorp. Nu maar hopen dat CV de Vivo’s weer te bewonderen is met de optocht in het Bosuilendorp. Dat zou de historie van deze Carnavalsvereniging nog meer glans geven. CV de Vivo’ s wenst in ieder geval een ieder een prima Carnaval toe.