HÉÉt van de Naold: In aanloop naar De Uilenroep 2016

2015-12-16 voorpagina-Uilenroep 2015 zonder jaartal
Beste Bosuilen en Bosuilinnen,

Ga er maar aan staan, ervoor zorgen dat de Uilenroep er komende Carnaval weer prima uitziet om daarna te worden bezorgd in het Bosuilendorp inclusief het buitengebied! Deze week bleek maar eens te meer dat zo’ n Uilenroep er niet zomaar ligt. Natasja Heijblom en Nancy van de Kooij waren deze week weer druk doende om de binnengekomen teksten, advertenties en foto’s te rangschikken om zo toe te werken naar een definitieve versie.

Al heel wat maanden geleden zijn zij begonnen met de eerste voorbereidingen voor de Uilenroep. Natasja en Nancy, beiden lid van de PR commissie van de Stichting Ulvenhouts Carnaval, schrijven dan de Carnavalsverenigingen aan voor een tekst en foto’s, ze verdelen de adverteerders om te worden benaderd voor het plaatsen van een advertentie, en ga zo maar door. Zeker nu Carnaval in 2016 een vroeg tijdstip in het jaar kent en eigenlijk zoals ieder jaar, zijn de deadlines om een en ander in goede banen te leiden, vrij strak. Komt bij dat het dit jaar de 50ste editie is van het Carnaval in het Bosuilendorp, dus de editie van de Uilenroep, waarin ook de jeugd weer van zich doet spreken, zal een collectors item worden.

Op naar een gouden Carnaval in het Bosuilendorp. De Uilenroep zal er zeker onderdeel van uitmaken.