Elluf-Elluf: Prins Nillus XVIII zwaait scepter over Bosuilendorp in 2023

Tegen elf uur werd afscheid genomen van bestuursleden Stan de Bont en Heidi van Dijke, en van Raadsleden Conny van der Westerlaken, Henk van Sasse van Ysselt, James Busch en Pages Nancy van der Kooij en Esther Vissers. Als laatste werd oud-Raadslid, bestuurslid en oud-Prins Joep van den Maagdenberg bedankt voor zijn jarenlange bijdrage aan het Bosuilse Carnaval.

Prins Nillus XVIII

Nadat de vrolijke noten van de beste Ulvenhoutse blaaskapel, De Bosuilen, waren weggeëbd kamen uit de grote wisselmachine van professor Beus achtereenvolgens de Boswachter, de Raadsleden, de Adjudant en uiteindelijk Prins Nillus XVIII tevoorschijn. Voor velen een onverwachte, maar zeer gewenste Prins afkomstig uit C.V. De Dobbers. Prins Nillus werd door de oud-Prinsen aangekleed en door het bestuur voorzien van sjaal, scepter en prinsenketting. Met een grote wisseltruc werden ook Pages Karlijn en Elles gepresenteerd. Eenmaal compleet werd het feest ingezet, dat tot in de late uurtjes duurde.
Sfeerbeelden van de presentatie van prins Nillus XVIII en zijn gevolg en het Elluf-Elluf feest kun je bekijken in ons fotoalbum Eluff-Elluf.

Prins Nillus XVIII met pages Karlijn van den Berg & Elles Verkooijen