HÉÉt van de Naold: MakZat en het plan voor het komende Carnaval in het Bosuilendorp

2013-02-10 Makzat tijdens Carnavalszondag 2013 kleinJa beste mensen, wie kent ze nu niet, de muzikanten van MakZat. Een Carnavalskapel die haar sporen meer dan verdiend heeft met het Carnaval in het Bosuilendorp. Een aantal maanden geleden informeerde de reporter bij de secretaris van MakZat wat de plannen waren voor het komende Carnaval in het Bosuilendorp. Afgesproken werd om in januari hierop terug te komen….

Zo gezegd, zo gedaan. En inderdaad: er is een plan en MakZat is er maar wat trots op. Op vrijdagavond 5 februari gaat het gebeuren, het vaandel van de organisatie van het MakZattenbal zal dan officieel worden overhandigd aan de Bosuilen. Plaats van handeling Café Marie, voorheen Café Christiaenen. MakZat vindt het geweldig dat de vrijdagavond traditie van het Bosuilse Carnaval hierdoor is gewaarborgd voor de toekomst. Met het MakZattenbal is MakZat langer dan elf jaren geleden begonnen. De leden zijn er trots op dat ze dit steeds middels een prima samenwerking met Dimph en Leo en de Stichting Ulvenhouts Carnaval hebben kunnen realiseren. Namens MakZat een ieder een prettige Carnaval toegewenst en mogelijk tot vrijdagavond 5 februari.