Prima start Carnavalsdagen in het Bosuilendorp; da ge ut maor wit!

Carnaval is Bosuilendorp is van start gegaan. En hoe…

Jump
Ja beste mensen, dat was een geweldig feest. Voor het eerst op de agenda van het Carnavalsprogramma in het Bosuilendorp en meteen een daverend succes. Georganiseerd voor de leeftijdsgroep 13-17 jaar en al ruim van tevoren moest het bordje uitverkocht worden opgehangen. Op de muziek van de DJ’s Luke Alwood en Next Level was de jeugd afgelopen vrijdagavond de gehele aan het feesten in de Pekhoeve en zat de stemming er de gehele avond prima in. Een woord van dank aan allen, maar met name ook de organisatoren. Op naar het vervolg van Jump in 2019! 

Jeugddisco
Ook hier zat de stemming er goed in. De Jeugddisco, een vast onderdeel van het programma in het Bosuilendorp. Op de muziek van V.I.C Sounds was het afgelopen vrijdagavond feesten geblazen voor de iets jongere jeugd. De sfeer was wederom prima. Mooi om te zien dat hier ook de basis ligt voor de toekomst van het Carnaval in het Bosuilendorp. 

Lees verder wat er nog meer te beleven was in Bosuilendorp….

Prinsenbrunch met Gouden Uitblinker 2018 voor Helma Tigchelaar.
Voor de Prinsenbrunch waren de Bosuilen en Bosuilinnen te gast bij Landgoed Anneville, hetgeen prima is bevallen en waarvoor grote dank. Terug naar de roots van Prins Ad XVI. Een prima brunch werd voorgeschoteld waarbij de mensen gezellig konden bijkletsen over het Carnaval in het Bosuilendorp. Naast het bedanken van de vrijwilligers, stond Prins Ad XVI uitgebreid stil bij de vele verdiensten van Helma Tigchelaar voor het Carnaval in het Bosuilendorp. Dit met name voor haar inzet voor de Jeugdraad van het Bosuilendorp. Met trots reikte Prins Ad XVI haar daarvoor de Gouden Uitblinker 2018 uit.  


Carnavalsmis
A
ltijd goed om tijdens de drukke Carnavalsdagen eens na te denken of Ge ut nu wel wit of Da ge ut gewoon nie wit? Tijdens de dienst stond dit wel centraal en zochten Pastor Peter Derks en Prins Ad XVI de interactie op door een elftal vragen te stellen aan de kerkbezoekers. Mede met ondersteuning van de Blaaskapellen de Bosuilen en de Boskuikens was het uurtje kerkbezoek wederom de moeite waard. 


30Plus bal
Ook hier volle bak afgelopen zaterdag. In Carnavalstheater de Pekhoeve zat de stemming er goed in. Konden de bezoekers eerst genieten van de Foute Uren Muziek, daarna konden ze via een App de Playlist bepalen. Tel daar nog eens bij op het optreden van Randy Watzeels, dan kun je wel zeggen dat de avond compleet is. Het was wederom tot het laatste muzieknummer genieten geblazen. Een feest dat bij velen ieder jaar weer in de agenda wordt genoteerd om naar toe te gaan. Op naar het volgende 30Plus bal in 2019!