80% sauwelkaarten al verkocht in voorverkoop

Grote namen tijdens het Bosuils sauweltheater op 2 en 3 februari a.s. Geen wonder dus dat tijdens de eerste dag van de voorverkoop op 13 januari jl. in de Flamingobar 80% van de kaarten binnen vier uur al was verkocht. De eerste kopers meldden zich zelfs al om half 10, een half uur voor de gepubliceerde starttijd.

Na (enkele) jaren van afwezigheid keren Corné Reinieren en Thom van Aert weer terug in de Bosuilse sauwelton. Samen met Pim van Overloop en Niels Goos, oppersauwelaar van vorig jaar, verzorgen zij het sauwelprogramma. De Boeredobbers, Leedies Oonlie en CUS  complementeren met hun acts de avonden.

Van de 250 kaarten voor de vrijdagavond zijn er ten tijde van het schrijven van dit stukje nog 40 over; voor zaterdagavond zijn nog 50 kaarten beschikbaar. Haast u dus naar de Flamingobar als u het sauwelen op een van deze avonden wilt bijwonen. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Op de youtube pagina www.youtube.com/user/sauwelen vindt u alle Bosuilse sauwels van de afgelopen jaren. Dus ook die van Thom van Aert, Pim van Overloop, Corné Reinieren   en de winnende sauwel van vorig jaar van Niels Goos. Alle opnamen zijn gemaakt door Wim de Constant Rebecque.