Laatste nieuws 11-11

PROGRAMMA 11-11 – VOOR IEDEREEN EEN GEZELLIGE AVOND UIT IN EIGEN DORP
21:11U MEEZINGFESTIJN
111 minuten gezellig meezingen met telkens een andere zanger(es), duo, trio of groep op het podium. Hierbij aan jullie de vraag of jullie 1 ‘meezinger’ (Nederlands- Engels of anderstalig. Geen inspiratie google maar op ‘meezingers’) willen verzorgen, het liefst op een zo ludiek mogelijke wijze (verkleden, act, …)?
De meest ludieke act wordt beloont met 1 METER BIER/WIJN! Met 111 minuten is het aantal plekken voor een verpletterend optreden beperkt dus meld je snel aan. Dit kun je uiterlijk doen voor 1 november via meezingen@bosuilendorp.nl, onder vermelding van je teamnaam + lied.
Uit de evaluatie is een aantal zaken naar voren gekomen die we dit jaar als verbetering gaan doorvoeren, zoals: de songteksten boven het podium om beter mee te zingen, nummers sneller & dynamischer aan elkaar. Het Meezingfestijn stopt om 23:10u.
Alle deelnemers worden op 10-11-12 om uiterlijk 21:00u verwacht in de Pekhoeve. Door middel van loting wordt de volgorde van optreden bepaald. Het meezingende publiek kan natuurlijk alle 111 minuten uit zijn dak gaan!

23:11U PRESENTATIE RAAD

Om 23:11u zullen de Prins(es), Page(s) & Gevolg zich aan jullie presenteren.
Daarna: de ALLES IS ANDERS AFTERPARTY.
Deze avond kan alleen slagen met jullie medewerking, dus wij hopen op veel zingers, meezingers en andere gezellige mensen!