Uilenroep: Carnavalsfamilie Bacchus

Carnaval 2013 een profaan lustrum voor CF Bacchus, dit zal de vijfde keer zijn dat wij deelnemen aan de carnavalsoptocht in ons Bosuilendorp.

We hadden de wind mee als paoters, we hadden iets te 44 met z’n allen, we hebben de boel opgeleukt en verstiert, we zen in de wolken gewist met onze waterpijp, maar deez jaor gaot alles anders!

Wij zijn nog al nostalgisch van aard en grijpen daarom graag terug uit de rijke historie van carnaval. Wij gaan voor de leut en niets minder, dus laat je verrassen tijdens de optocht 2013 in ons bosuilendorp.

In onze rugzak zit in ieder geval een hele voorraad carnavalsgenen, die als  rammelende eierstokken staan te trappelen om onze voorbereidingen op de optocht aan iedereen te laten zien.

Ook dit jaar doen wij weer mee bij de kleine groepen en gaan misschien wel vreemd door in 2013 deel te nemen aan de Kielegatse optocht, maar dan ook alleen maar om te laten zien wat ons Bosuilendorp te bieden heeft.

Wij danken alle vrijwilligers van Stichting Ulvenhouts Carnaval voor al hun inspanningen om ook van 2013 weer een fantastisch feest te maken.

Carnalvalsfamilie Bacchus wenst iedereen een carnaval wat anders is dan alle voorgaande jaren, maar met het hart op de juiste plaats.