Tentoonstelling 55 jaar Bosuilendorp bij Paulus van Daesdonck


Het 55 jarig jubileum van Bosuilendorp loopt anders dan gepland. Na het betreurenswaardige bericht dat de reguliere activiteiten van de kalender zijn gehaald hebben we vandaag gelukkig mooi nieuws. We zouden immers Bosuilendorp niet zijn als we helemaal niets zouden doen.

Als eerste zetten we graag de tentoonstelling 55 jaar Bosuilendorp op de agenda met een opening op 6 december.

Afgelopen periode is hard gewerkt aan het samenstelling en inrichting, met als pronkstuk de herstelde en aangevulde Prinsengallerij. Bezoeken kan vanaf 6 december in museum Paulus van Daesdonck, Pennendijk 1. Bezoek gaat volgens de geldende Covid-19 richtlijnen, desinfectie materiaal is aanwezig evenals mondkapjes.


 Bezoek op 6 december – alleen na reserveren
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, reserveer snel!
Wil je komen reserveer dan een van de beschikbare tijdstippen: 11:41u | 12:11u | 12:41 | 13:11u | 13:41u | 14:11u | 14:41 | 15:11u | 15:41u. Per tijdstip worden maximaal 6 bezoekers toegelaten. Stuur een email met bezoekersnamen en voorkeurstijd naar secretariaat@bosuilendorp.nl.
Speciaal voor 6 december is er voor de eerste 55 bezoekers een smakelijk presentje.
 
Bezoek na 6 december: iedere 1e zondag van de maand én iedere woensdag van 14-16u. Vooralsnog zonder reserveren. Ook hier geldt dat er maximaal 6 personen per moment in de ruimte worden toegelaten
 
Op de tentoonstelling zal voor het eerst een wapen te zien zijn dat speciaal ter ere van 55 jaar Bosuilendorp is ontworpen. Dit is ook het embleem van dit jaar. Van het lustrum wapen wordt een speciale collectors editie uitgebracht met een gelimiteerde en genummerde oplage van 111 stuks. De prijs hiervan is € 11,11. Deze editie wordt onder het motto ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ verkocht. Wil jij er een? Bestel hem dan snel via een mail naar secretariaat@bosuilendorp.nl.
 
Op dit moment wordt hard gewerkt om de rijke Bosuilse historie vast te leggen in het lustrumboek 55 jaar Bosuilendorp. Helaas is dit boek nog niet klaar voor de feestdagen. Wil je het toch alvast cadeau doen, schaf dan de lustrumboek-waardebon aan, doe hem cadeau en wissel hem later in tegen het boek. Het lustrumboek kost € 15,- en is te bestellen via een mail naar secretariaat@bosuilendorp.nl.
 
Tot slot zijn onze dorpsbrouwers van brouwerij Grimhuysen Poort aan het brouwen geslagen voor een heus LUST UM biertje maar daarover later meer.