Nieuwe Carnavalsmotto 2021: Vijf maol elluf, ut ging vanzelluf.

Nederland, en dan met name Brabant, staat op zijn kop. Toen in februari de storm onze Carnavalsoptocht verpestte, hadden we nog niet het idee dat er een veel grotere storm aan zou komen die ons leven zó zou veranderen. We zitten opgesloten in onze huizen en doen er alles aan om niet ziek te worden. Hopelijk komen we allemaal goed door deze coronacrisis heen en kunnen we tegen de zomer opgelucht ademhalen, weer genieten van ons werk buiten de deur, van sporten, terrasjes en van onze vrienden en familie. En natuurlijk kunnen we dan vooruit kijken naar de rest van het jaar.

Normaliter hadden we 21 maart alsnog de optocht én het Halfvastenbal gehad, en we hadden daarbij het motto van 2021 bekend gemaakt. De optocht en het Halfvastenbal konden helaas niet doorgaan, maar we willen dit Carnavalsseizoen toch graag afsluiten met de bekendmaking van het nieuwe motto. Een motto dat past bij ons jubileumjaar: 55 jaar Carnaval in Bosuilendorp.

Vooral in deze crisisperiode is het belangrijk om lichtpuntjes te blijven zien. De eer om zich Mottomannetje te mogen noemen, gaat dit jaar naar Sauwelaar, Bosuilen-muzikant en bovenal fanatiek Carnavalsvierder Jordi van Gils voor zijn motto Vijf maol elluf, ut ging vanzelluf.

Dank je wel, Jordi, voor dit leuke motto. Hopelijk zijn we allemaal snel door de coronacrisis heen en kunnen we veilig en wel weer het leven gaan vieren.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!