Hoe sterk is …………………?

Die avond zal rond de klok van 19.00 uur bekend gemaakt worden welke Jeugdprins of Jeugdprinses het Jeugdcarnaval in Bosuilendorp zal voorgaan. Daarna zal hij/zij ook het volledige gevolg aan u allen presenteren. Aansluitend zullen de kinderen weer zorgen voor het nodige spektakel, in de vorm van Ulvenhout’s got Talent!!!! Niet meer weg te denken op deze avond en ik heb begrepen dat de presentaties alsmaar beter en beter worden! Wil je nog meedoen, meld je dan snel aan via talent@bosuilendorp.nl.
Daarna is er weer een opwarmavondje, waarover u elders kunt lezen wat dat dit jaar inhoud, om uiteindelijk om 23.11 uur (11 over 11 dus) te komen tot de bekendmaking van de Hoogheid die het seizoen 2013-2014 in ons Bosuilendorp zal voorgaan! Ook deze Hoogheid zal zijn complete gevolg presenteren en installeren. En de grote vraag is natuurlijk: Wie zijn er dit seizoen (weer) bij?
Elders in het Weekblad Nieuw-Ginniken kunt u nog meer lezen over het programma voor dit eerste Carnavalsfeest. Met bijgaande foto in het achterhoofd wil ik u allemaal, namens de Stichting Ulvenhouts Carnaval, vragen om onze Hoogheid niet zo alleen te laten staan!!!!!
Entree is dit jaar geheel gratis en iedereen is welkom, maar … kom op tijd, want vol = vol!

Leutige groeten van D’un Veurzitter
Stichting Ulvenhouts Carnaval