Ulvenhout’s got steeds meer Talent

NIEUWE JEUGDRAAD
Er werd dit jaar een bijzondere ‘draoi’ gegeven aan de presentatie van de  Jeugdprinses en haar gevolg door S.U.C voorzitter Frank Husson. Eén voor één kwamen zij op via een speciaal voor de gelegenheid geïnstalleerde ‘draoideur’.
De nieuwe Jeugdprinses van Bosuilendorp is Ellis. Zij wordt bijgestaan door secretaris Teun en hofheer Gijs. Daarnaast kan zij natuurlijk als altijd rekenen op de trouwe leden van haar Raad, die hun hand er weer niet voor zullen ‘omdraoie’ om haar door dik en dun te steunen. Dit jaar treden zes nieuwe raadsleden aan: Eva, Maaike, Corné, Thijs, Joost en Bas. Oude getrouwen Nina, Lynn, Jasper, Rik en Olivier zullen hen helpen om hun ‘draoi’ te vinden.

ULVENHOUT’S GOT TALENT
Nadat de Jeugdprinses en haar Raad hun eerste officiële polonaise hadden gedanst, was het de beurt aan de jeugd van Bosuilendorp om haar talenten tentoon te stellen. Dit onder de inspirerende leiding van Bosuilendorps eigen natuurtalent, presentator Thom van Aert. De jury bestond uit Diana van Egeraat (De Rosmolen), Miriam van der Linden (De Klokkebei), Ilse van Aert, en natuurlijk Jeugdprinses Ellis bijgestaan door haar secretaris en hofheer.
Het spits werd afgebeten door Jitte en Meike die een wervelende dans op het nummer ‘Firework’ deden. Ondanks het feit dat ze als eerste op moesten, zetten ze een fantastische show neer. Als tweede act traden de Bad Bitches op met ‘Music Mix’. Hiermee was het niveau van de avond gezet: het ene na het andere talent betrad het podium. De Bad Bitches werden gevolgd door K2 die dansten en playbackten op het nummer ‘Straatfeest’. Nou, en óf het een feestje werd!!! Jasmijn, Suze en Zoë verzorgden vervolgens het nummer ‘Wrecking Ball’, dat ze live zongen. Daar is toch wel een flink portie lef voor nodig! Ilse en Maja dansten daarna getooid met roze cowboyhoed het nummer ‘USA’. De eerste helft van het programma werd afgesloten door Hip Break met een ‘Cool en Spetterend Optreden’. Hier hoeven we verder niets aan toe te voegen…
Na de pauze volgden nog zes optredens. Bloeme en Joy kregen de hele zaal mee met hun dans op het nummer ‘Bewegen is gezond’. En I.M.F.E.O. gaf daarna een heuse lichtshow tijdens hun dansact. Aansluitend op de Drie Direction Girls met ‘One Thing’, trad vervolgens 3MA op met een eigen nummer. Hierbij namen ze zowel het zang- als het instrumentale deel voor eigen rekening. Ga er maar aan staan! Als één-na-laatsten dansten Isabel en Sarah een nummer, waarna de Stargirls met een spetterend optreden de show eindigden.
WINNAARS
Het was geen makkelijke opgave voor de jury om uit zoveel talent de winnaars te kiezen. K2 ging er uiteindelijk met de prijs voor kids, de categorie onder 9 jaar, vandoor. I.M.F.E.O. won in de categorie junioren.
Natuurlijk kregen alle deelnemers een medaille. Want laten we er niet omheen ‘draoie’: alleen al door mee te doen hebben zij zich allemaal winnaars getoond!