Inschrijven Ulvenhout’s got Talent

Wie volgt Pien, de winnares van vorig jaar, op?

De aftrap van het Bosuilse Carnavalsseizoen vindt dit jaar op 10 november plaats in Taveerne Jeugdland. Na de presentatie van de Jeugdprins(es) en Jeugdraad om 19.00 uur, start Ulvenhouts eigen talentenjacht voor de jeugd: Ulvenhout’s got Talent. Rond 21.00 uur is de prijsuitreiking. De deuren gaan om 18.30 uur open. Heb jij je al ingeschreven?

Ulvenhout’s got Talent
Aan deze zinderende talentenshow mogen kinderen van 4 tot 14 jaar meedoen die kunnen zingen, dansen, playbacken, acteren, goochelen, een instrument kunnen bespelen of een ander talent hebben. Jullie mogen alleen optreden, met z’n tweeën of met een hele groep.

Inschrijven
Schrijf je zo snel mogelijk in via talent@bosuilendorp.nl. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk ouders, vriendjes en vriendinnetjes jullie komen aanmoedigen. Ook opa’s en oma’s en andere familieleden kunnen komen supporteren. Zij zijn vast wel bereid om jullie na de prijsuitreiking onder hun hoede te nemen. Dan kunnen je ouders gezellig blijven hangen! Het programma voor de rest van de avond wordt binnenkort bekend gemaakt… Vast staat in elk geval natuurlijk al de bekendmaking van onze nieuwe Prins Carnaval.

Veel pret met de voorbereidingen voor Ulvenhout’s got Talent!