Sauwelen vrijdag 2 februari uitverkocht; nog enkele kaarten voor zaterdag

Grote namen tijdens het Bosuilse sauweltheater op 2 en 3 februari a.s. Geen wonder dus de vrijdagavond inmiddels al is uitverkocht. Voor zaterdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Na (enkele) jaren van afwezigheid keren Corné Reinieren en Thom van Aert weer terug in de Bosuilse sauwelton. Samen met Pim van Overloop en Niels Goos, oppersauwelaar van vorig jaar, verzorgen zij het sauwelprogramma. De Boeredobbers, Leedies Oonlie en CUS  complementeren met hun acts de avonden.

Haast u dus naar de Flamingobar als u het sauwelen op zaterdagavond wilt bijwonen. Kaarten kosten € 12,50 per stuk. Of kom op goed geluk naar sauweltheater de Pekhoeve op zaterdag 3 februari. De optredens beginnen om 20.00 uur; de zaal gaat om 19.00 uur open.

Op de youtube pagina www.youtube.com/user/sauwelen vindt u alle Bosuilse sauwels van de afgelopen jaren. Dus ook die van Thom van Aert, Pim van Overloop, Corné Reinieren   en de winnende sauwel van vorig jaar van Niels Goos. Alle opnamen zijn gemaakt door Wim de Constant Rebecque.