13 januari start verkoop Sauwelkaarten Flamingobar


Grote namen tijdens het Bosuils sauweltheater op 2 en 3 februari a.s.! Na (enkele) jaren van afwezigheid keren Corné Reinieren en Thom van Aert weer terug in de Bosuilse sauwelton. Samen met Pim van Overloop en Niels Goos , oppersauwelaar van vorig jaar, verzorgen zij het sauwelprogramma. De Boeredobbers, Leedies Oonlie en CUS  complementeren met hun acts de avonden.

Nieuwere bezoekers van de sauwelavonden zeggen de namen van Corné Reinieren en Thom van Aert misschien niet zoveel; oudere bezoekers daarentegen des te meer! Corné was in de jaren negentig oppermachtig in de ton. Zo erg zelfs, dat hij buiten mededinging deel ging nemen om ook andere sauwelaars een kans te geven om oppersauwelaar te kunnen worden. Zijn creatie als Kapelaan van de Leut leverde hem overigens een eigen zaal op in voormalige zalencentrum de Harmonie.

Wie een creatie wil zien van Corné, kan terecht op het youtube kanaal Sauwelen Bosuilendorp (www.youtube.com/user/sauwelen), waar een sauwel van Corné op staat die hij hield tijdens het Gelag der Vorsten een aantal jaar geleden. Op het zelfde kanaal vind je ook Thom van Aert, met o.a zijn creaties Geesje en Bende Klos. Met de laatste heeft Thom veel succes bij andere sauwel-/tonpraotavonden in Brabant. Op deze youtube pagina vind je verder alle Bosuilse sauwels van de afgelopen jaren, dus ook die van Pim van Overloop en de winnende sauwel van vorig jaar van Niels Goos. Alle opnamen zijn gemaakt door Wim de Constant Rebecque.

Ook benieuwd naar deze sauwelaars? Reserveer 13 januari vanaf 10.00 uur dan in je agenda voor de start van de sauwelkaartenverkoop in de Flamingobar, Dorpstraat 66 te Ulvenhout.