Bosuilendorp zoekt inbreng jeugd 12 – 17 jaar

Stichting Ulvenhouts Carnaval, kortweg S.U.C,  nodigt Ulvenhoutse jongeren uit om op zaterdag 20 januari tussen 16.00 en 17.00 uur mee te praten over de jongerenactiviteiten en faciliteiten in het Bosuilendorp. Dit gesprek zal plaatsvinden in het Uilennest in de voormalige brandweerkazerne aan de Slotlaan 104a. Hier vindt die dag ook van 13.00 – 16.30 uur de open dag van de Ulvenhoutse wagenbouwers plaats. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Het doel van deze bijeenkomst is je inspraak te geven in de activiteiten die wij (nog gaan) organiseren en je tevens de kans te bieden te praten over problemen die je ondervindt voor, na of tijdens Carnaval. Je kunt dus een leuk idee inbrengen deze middag, maar ook vertellen over problemen die je tegenkomt als je bijvoorbeeld van plan bent een carnavalswagen te gaan bouwen.

Een enthousiast groepje jongeren heeft inmiddels het feest Jump! georganiseerd op de vrijdagavond van Carnaval. Wij hopen dat er de komende jaren nog meer jongeren op zullen staan en dat er zo meer activiteiten voor hen van de grond gaan komen in het Bosuilendorp. Met deze bijeenkomst hopen we hier een start mee te maken.

Twijfel niet en wees erbij: jouw aanwezigheid kan het verschil maken! Je kunt gewoon binnenlopen, al vinden we het wel prettig als je aangeeft dat je wilt komen. Dit kan via een berichtje naar ons instagram account reporter_bosuilendorp, of door een mailtje te sturen naar Niels van Dongen, te bereiken via: tienersbosuilendorp@gmail.com

Tot zaterdag 20 januari, 16.00 – 17.00 uur in het Uilennest!