The Day After….

Klinkt raar, maar het is waar. Terugkijkend op een vreselijk mooie tijd als Prins Frank XIII en voorzitter van S.U.C. 11-11 viering in Bosuilendorp op een nieuwe locatie De Taveerne Jeugdland. Een warm onthaal voor de S.U.C. Na de presentatie van onze nieuwe Jeugdprinses Janne Vester, ging Bosuilendorp helemaal los bij Ulvenhout Got ’s Talent. Als scheidend voorzitter heb ik genoten van de kwaliteit welke onze jonge Bosuilen aan het grote publiek lieten zien.

Daarna was het moment daar. Ik neem officieel afscheid als voorzitter van S.U.C.
Voorafgaand aan het officiële gedeelte was er een hele mooie fotoserie te zien op de beeldschermen over de mooie dingen waar ik als voorzitter bij mocht zijn. Ik vergeet dingen, maar mooi om de installatie als Prins te zien, Het Gelag der Vorsten, Prinsengeburen, Jubileumfeest 44 jaar Bosuilen, Blauwe Kamer, alle feesten in Bosuilendorp etc, etc….
11 jaar gaat je niet in de kouwe kleren zitten, maar altijd met heel veel plezier gedaan.
John en Carina hadden er veel werk van gemaakt, om er zeker van te zijn dat ik echt weg zou zijn ;-).
Mooie woorden van mijn twee collega ’s en als kers op de taart: benoeming als Erelid met een goud randje (uniek in Bosuilendorp), maar ook niet te vergeten mijn steun en toeverlaat Marie-Louise als erelid van S.U.C.

Na het officiële gedeelte werd ik nog uitbundig in het zonnetje gezet door KURK (voormalig Kouwe Kaant). Een gouwe groep welke ontstaan is tijdens mijn Prinsenschap.
Als afsluiting: Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor hun enthousiasme, inzet en vooral plezier, welke ik als Prins Frank XIII en voorzitter van S.U.C heb mogen ontvangen tijdens alle Carnavalsbijeenkomsten in ons mooie Bosuilendorp!

Natuurlijk ga ik ervan uit dat we elkaar tijdens een van de vele Carnavalsfeesten in Bosuilendorp tegen mogen komen!

Frank Husson