Bekendmaking nieuw Carnavalsmotto tijdens Halfvastenbal 31 maart 2017

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, wordt tijdens het Halfvastenbal het nieuwe Carnavalsmotto van Bosuilendorp bekend gemaakt. Ook krijgen de winnende deelnemers aan de Bosuilse Carnavalsoptocht hun prijs uitgereikt. Verder is het natuurlijk het moment bij uitstek om samen gezellig na te praten over Carnaval 2017, of alvast de nieuwe bouwplannen te bespreken. Zorg dus dat je er 31 maart om 21.00 uur bij bent in de Flamingobar!

WELKOM IN HET BOSUILSE COOLDOWN CAFÉ
Na een intensieve workout als Carnaval, is een goede cool-down van groot belang. We gaan…. dit mogelijk maken in de bar onder begeleiding van (waarschijnlijk) twee personal trainers. We verwachten iedereen in een (bij voorkeur zo fout mogelijke) sportieve outfit. Aan degene met het meest hilarische pèkske zal een passende prijs worden uitgereikt! Maar natuurlijk wordt ook het motto 2018 bekend gemaakt. Komen dus!

NIEUW CARNAVALSMOTTO
Heb jij een idee voor een goed Carnavalsmotto? Stuur dit dan in naar secretariaat@bosuilendorp.nl. Wie weet wordt jij dan 31 maart uitgeroepen tot het nieuwe Bosuilse mottovrouwke of – menneke. De kans op deze grote eer wil je jezelf toch niet ontnemen? Komen dus!

Tot ziens in het Cooldown Café!