Jeugddisco, Prinsenbrunch en Foute Uurtjes/30Plus Bal

JEUGDDISCO WEDEROM EEN GESLAAGDE AVOND

Op vrijdagavond met Carnaval steevast verankerd in de agenda van de kids uit het Bosuilendorp:  de Jeugddisco in de Pekhoeve. Ook dit jaar kan de organisatie terugzien op een geslaagde avond, zij het dat er iets minder kinderen waren dan vorig jaar. Ook dit jaar was het weer genieten voor de jeugd, lekker een avondje Carnavallen met je vrienden en vriendinnen. Af en toe wat eten en drinken en dan hup weer de dansvloer op. Dank aan de mensen van de organisatie en op naar volgend jaar.

 

PRINSENBRUCH: GOUDEN UITBLINKERS NANCY VAN DER KOOY EN NATASJA HEIJBLOM….
Ja beste Bosuilen en Bosuilinnen, u leest het goed: Nancy en Natasja kregen afgelopen zaterdag tijdens de Prinsenbrunch de Gouden Uitblinker uitgereikt. Dit voor hun jaarlijkse inzet voor de Uilenroep, de Carnavalskrant van het Bosuilendorp. Ja, het is Ieder jaar weer een fors karwei om de Uilenroep op te stellen en ervoor te zorgen dat deze ook bij de mensen in het Bosuilendorp wordt bezorgd.
Nancy en Natasja slagen er al jaren in om dit als stille krachten steeds weer voor elkaar te krijgen. Chapeau hiervoor. Een Prinsenbrunch waar verder Prins Ad XVI wederom aangaf trots te zijn om Prins te mogen zijn van het Bosuilendorp en waar hij de organisatie van de Prinsenbrunch bedankte. Dit jaar was de Stichting Ulvenhouts Carnaval voor de Prinsenbrunch te gast bij Handboogsportvereniging Alliance d’Amitié, waar het een goed samenzijn was. Gezellig even bijkletsen en een goede bodem leggen voor de overige Carnavalsdagen. De Prinsenbrunch blijkt iedere keer weer een schot in de roos te zijn. Dur zit zeker schot in. 

DE FOUTE UURTJES EN HET 30PLUS BAL
Dit jaar een iets andere opzet. Dit jaar ook flink aan de weg getimmerd. En met resultaat. Al vroeg afgelopen zaterdagavond wisten de mensen de Pekhoeve te vinden en zat de sfeer er snel in.  De DJ’s Wim, Pim en Lars slaagden er deze avond in om de vele Bosuilen en Bosuilinnen op de vloer te krijgen, Een prima variatie aan muziek deze avond.  Eerst met wat “foute nummers” uit het verleden, en daarna werd het brede repertoire Carnavalsmuziek aangeboord. De artiest Tommy Lips zorgde voor een spetterend optreden, hetgeen door de bezoekers goed werd opgepakt. Afgelopen zaterdag kan de boeken in als een zeer geslaagde avond, waar de vele Bosuilen en Bosuilinnen lieten zien met zijn allen een goed feestje te kunnen bouwen. Ook voor de zaterdagavond met Carnaval geldt: op naar volgend jaar.