Inschrijving Optocht Bosuilendorp 2017

Het carnavalsseizoen is alweer begonnen en dat betekent dat ook de optocht eraan komt. Dit jaar is de optocht in Bosuilendorp op zondag 26 februari. Zoals ieder jaar is de optocht pas een succes met jullie deelname. Inschrijven kan vanaf nu. Het inschrijfformulier kun je vinden op www.bosuilendorp.nl. Vul het in en stuur het door naar optocht@bosuilendorp.nl, of geef het af bij Freek Heemskerk, Oude Beekhoek 1 te Ulvenhout.

Ook dit jaar geldt voor carnavalswagens, dat deze aantoonbaar verzekerd moeten zijn. Let op: dit valt bijna nergens meer onder tractorpolissen. De Ulvenhoutse bouwadviescommissie moet vooraf bekijken of de verzekering voldoende dekkend is. Een kopie van het verzekeringsbewijs en een kopie van de polis waarin deze dekking word beschreven, dienen twee weken voor de optocht in het bezit te zijn van de optochtcommissie. Wagens kunnen zich tot uiterlijk twee weken voor de optocht inschrijven.

Onder carnavalswagens worden alle zelfrijdende motorische wagens verstaan, evenals alles dat wordt voortbewogen door een gemotoriseerd voertuig. Wagens die niet verzekerd zijn en die niet door de bouwadviescommissie gecontroleerd zijn, moeten wij helaas uitsluiten van de optocht.

Vragen over verzekeringen kun je ook stellen via het eerder vermelde e-mailadres: optocht@bosuilendorp.nl.

Dus: laat allemaal jullie creativiteit zien! Schrijf in en we maken er weer een vrolijke optocht van.

Stichting Ulvenhouts Carnaval