Prinsenreceptie in het Bosuilendorp

2016-11-20-wng-prinsenreceptie-2

We noteren zondag 20 november 2016 en kunnen vaststellen dat de storm deze dag het Bosuilendorp flink onder vuur neemt. Maar ergens midden in het Bosuilendorp neemt men de storm voor lief. Het is deze zondagmiddag tijd voor de Prinsenreceptie van Prins Ad XVI.

 

2016-11-20-wng-prinsenreceptie-1
Stralend, gelijk aan vorig jaar, neemt hij de felicitaties in ontvangst om ook dit Carnavalsjaar weer de scepter te mogen zwaaien in het mooie Bosuilendorp. Plaats van handeling: Café Marie. De kachel staat aan en de sfeer is top! En met een Prins die trots is; trots op de Bosuilen en Bosuilinnen.

2016-11-20-wng-prinsenreceptie-3

En die trots wordt nog meer vergroot als hij deze middag een boerenkieltje mag overhandigen aan zijn kleindochter Fiene. Want op deze middag worden volgens de traditie aan de jongste inwoners van het Bosuilendorp boerenkieltjes gegeven, om zo ervoor te zorgen dat de jeugd de waarborg blijft voor de toekomst van Carnaval in het Bosuilendorp. Naast Fiene krijgen deze middag ook Sophie en Floris uit handen van Prins Ad XVI een kieltje overhandigd.

Na de mooie woorden van de Prins voor alle aanwezigen werd de Prinsenreceptie nog gezellig voortgezet. Op naar een fantastisch Carnaval 2017, en dat allemaal in het mooie Bosuilendorp.