S.U.C: “Dur zit schot in”

11 en 12 november opening Bosuils Carnavalsseizoen 2016 – 2017

En of er schot in zit! Nog een paar weken en dan vindt de aftrap van het Bosuilse Carnaval plaats. Dit jaar is die verdeeld over twee avonden. Op 11 november vindt vanaf 21.00 uur in de Flamingobar aan de Dorpstraat in Ulvenhout een kick-off party plaats. Zaterdag 12 november schittert de talentvolle Bosuilse jeugd op het podium in SCC de Pekhoeve tijdens Ulvenhouts eigen talentenshow. Hier moet je bij zijn!

11 NOVEMBER: KICK-OFF PARTY
2016-10-20-flyer-elf-elf-voorzijdeGezellig borrelen in Ulvenhout? Dat kan natuurlijk altijd, maar een paar keer per jaar wordt er iets extra’s georganiseerd. De elfde van de elfde, de officiële aftrap van het Carnavalsseizoen,  is zo’n gelegenheid. Iedereen is hierbij welkom.

De avond begint om 21.00 uur met een gezellige borrel. Om elf over 11 worden vervolgens Prins Carnaval 2017 en zijn Raad bekend gemaakt. Aansluitend wordt de avond swingend vervolgd met optredens van diverse DJs.

Een avondje uit in eigen dorp dus … app je vrienden en kom!

12 NOVERMBER: ULVENHOUT’S GOT TALENT
Aan deze zinderende talentenshow kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar meedoen die kunnen zingen, dansen, playbacken, acteren, goochelen, een instrument kunnen bespelen of een ander talent hebben. Jullie mogen alleen optreden, met z’n tweeën of met een hele groep.

2016-10-20-flyer-ugt-voorzijdeSchrijf zo snel mogelijk in door middel van het inschrijfformulier dat via school verspreid zal worden,  of per mail: talent@bosuilendorp.nl. Vermeld duidelijk artiestennaam, aantal deelnemers en leeftijd, wat voor soort act je doet, wat je meeneemt (muziek, materiaal, etc.), een contactpersoon en diens e-mail en telefoonnummer.

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk ouders jullie komen aanmoedigen. Ook vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en andere familieleden kunnen komen supporteren.

De deuren van de Pekhoeve gaan open om 18.30 uur, de optredens starten om 19.00 uur en de prijsuitreiking is rond 21.00 uur. Veel plezier met de voorbereidingen alvast!

Dit wil je niet missen. We kunnen dus alleen maar zeggen: zorg dat je erbij bent!

Stichting Ulvenhouts Carnaval